Η ΑΕΚ έχει βάλει στο ταμείο της κοντά στα 8 εκατ. ευρώ από την πώληση του Εζέκιελ Πόνσε και μέρος αυτών θα τα ρίξει σε μεταγραφή για τον αντικαταστάτη του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτός είναι ο Άνταμ Μπαρέιρο.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός δημοσσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ασχολείται με μεταγραφές, ανέφερε πως η ΑΕΚ στοχεύει στον Άνταμ Μπαρέιρο. Τόνισε πως έχει καταθέσει πρόταση στη Σανβ Λορέντσο, για τον Παραγουάνό επιθετικό, η οποία φτάνει τα 4.5. εκατ. ευρώ.


Ο διεθνής φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Αργεντινούς μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2025 και αυτή τη στιγμή είναι με την εθνική του στο Copa America, συζητάει με την Ένωση για τετραετές συμβόλαιο σύμφωνα με τον Ιταλό μεταγραφολόγο.

Ο Μπαρέιρο είναι μια από τις περιπτώσεις που όντως έχουν απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους το τελευταίο διάστημα, χωρίς να είναι η μοναδική. Τη φετινή σεζόν ο Παραγουανός επιθετικός έχει πετύχει επτά γκολ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Adam Bareiro ► Amazing Skills, Goals & Assists | 2024 HD


Φαίνεται πως ο Ματίας Αλμέιδα είναι αυτός που υπέδειξε τον Μπαρέιρο για να καλυφφθεί το κενό που άφησε ο Πόνσε. Ο Αργεντινός τεχνικός τον έχει τσεκάρει πολλές φορές, όπως αναφέρουν πλέον στην πατρίδα του. Έχει συλλέξει πολλές πληροφορίες για τον διεθνή άσο κι έτσι έκανε την κίνηση της η ΑΕΚ.