Λίγες ώρες μετά την επιβλητική εμφάνιση και επικράτηση της Αργεντινής κόντρα στον Καναδά στην πρεμιέρα του Copa America, η Χιλή και το Περού τέθηκαν αντιμέτωπες με στόχο τη νίκη που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ισόπαλες στην πρεμιέρα τους στο Copa America, Χιλή και Περού

Σ' ένα ομολογουμένως κακό παιχνίδι η Χιλή και το Περού συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας που κρατάει ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στα προημιτελικά του Copa America, με τις αναμετρήσεις τους κόντρα στον Καναδά να κρίνουν και τα πράγματα.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο ημίχρονο εκείνη που απειλούσε ήταν η Χιλή, με τον φημολογούμενο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, Αλέξις Σάντσες να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά τα τελειώματα του δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά.

Στο δεύτερο μέρος το Περού ανέβασε ρυθμούς και βρέθηκε αρκετές φορές σε απόσταση βολής, αλλά ο Λαμπαντούλα δεν ήταν εύστοχος, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική λοιπόν η Αργεντινή "στρογγυλοκάθεται" στην κορυφή του ομίλου με τρεις βαθμούς, ακολουθούν Περού και Χιλή από έναν, με τον Καναδά να βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς κάποιον πόντο. Στην επόμενη αγωνιστική παίζουν: 

26/06 01:00 Καναδάς - Περού
26/06 04:00 Χιλή - Αργεντινή 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d269rpj5x3k9)