Ένας από τους κυριότερους λόγους που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει τη Super League την χρονιά που πέρασε ήταν η απόδοση των τερματοφυλάκων της. Γι' αυτό το λόγο ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να "κόψει" από την αποστολή τους Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς, με την "Ένωση" να κινείται για δύο μεταγραφές στη θέση των γκολκίπερ.

Για δύο μεταγραφές τερματοφυλάκων κινείται η ΑΕΚ - Εκτός Ολλανδίας Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τον Σωτήρη Τσιλούλη να είναι κι επίσημα παίκτης της "Ένωσης" για τα επόμενα δύο χρόνια, την ώρα που η μεταφορά των μετοχών από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο έχει πάει πίσω τις υπόλοιπες προσθήκες στην ομάδα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Ολλανδία με στόχο να πραγματοποιήσει τη βασική προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ματίας Αλμέιδα από τη πλευρά του έκανε γνωστή την αποστολή, με τις εκπλήξεις να μη λείπουν από τις επιλογές του.

Ο Αργεντίνος τεχνικός αποφάσισε να "κόψει" τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και τον Γιώργο Αθανασιάδη, με τους γκολκίπερ να ψάχνουν την επόμενη ομάδα της καριέρας τους μιας και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της "Ένωσης".

"Τελειωμένη" η μεταγραφή του Μπρινιόλι στην ΑΕΚ

Το συγκεκριμένο σενάριο έρχεται να ενισχύσει την φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, για να είναι ένας από τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα η "Ένωση" ψάχνει στο εξωτερικό για τον δεύτερο τερματοφυλακά της καθώς, φαίνεται πως έχουν ήδη υπάρξει επαφές με το Θωμά Στρακόσα και τον Βασίλη Μπάρκα.