Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπορεί να μη θέλει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά ειναι δεδομένο πως οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν για την μεταγραφή ενος επιθετικού μιας και τη δεδομένη στιγμή κανένας δεν έχει σίγουρη θέση για την επόμενη χρονιά.

Θα κινηθεί για την μεταγραφή επιθετικού ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έπιασε "λαβράκι" στην περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό επιθετικό να... ξελασπώνει τους "ερυθρόλευκους" ουκ' ολίγες φορές στο παρελθόν, ενώ ήταν εκείνος που σκόραρε και το νικητήριο γκολ στον τελικό του Europa Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mgghlewbrl)
Ο Ελ Κααμπί έχει στα χέρια μία πολύ δυνατή πρόταση από τους Πειραιώτες, αλλά υπάρχουν κι αρκετές άλλες ομάδες που πασχίζουν για την υπογραφή του, με τον 30χρονο σέντερ φορ να μην έχει καταλήξει ακόμη για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πιθανή αποχώρηση των Στέφαν Γιόβετιτς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί από το ρόστερ του Ολυμπιακού, βγάζει τους "ερυθρόλευκους" στην αγορά για την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή, με τον Μιγκέλ Μπόρχα να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Στο προσκήνιο του Ολυμπιακού για μεταγραφή ο Μιγκέλ Μπόρχα

Ο σέντερ φορ της Ρίβερ Πλέιτ πραγματοποιεί εξαιρετικές χρονιές στην Αργεντινή, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στους σκάουτερ του Ολυμπιακού, με τον 31χρονο επιθετικό να έχει πετύχει φέτος σε 25 παιχνίδια, 22 γκολ δείχνοντας την εκτελεστική του δεινότητα.



Δημοσίευμα λοιπόν από την Κολομβία - από την οποία κατάγεται - αναφέρει πως οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωση του, αλλά προς ώρας δεν έχει γίνει κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ούτε και με την Ρίβερ Πλέιτ.

TODOS LOS GOLES DE MIGUEL ANGEL BORJA EN RIVER PLATE