Πρόκειται για έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά κι εκείνον που δαπάνησε 6,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Ορμπελίν Πινέδα κάνει τα πάντα στην "Ένωση" και για αυτό το λόγο ερίζουν πολλές ομάδες για τη μεταγραφή του.

Πρόταση στην ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Πινέδα από την Μοντερέι

Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει ξεκινήσει ακόμη τις μεταγραφές της για την ενίσχυση του ρόστερ της, αλλά οι παίκτες που βρίσκονται ήδη μέσα σε αυτό έχουν προσελκύσει για τα καλά το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Εκείνος που φαίνεται πως έχει περισσότερη... πέραση είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της "Ένωσης" έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ έχει αγωνιστεί όπου του έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ δαπάνησε 6,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, πραγματοποιώντας την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της και θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της νέας χρονιάς, αλλά οι "σειρήνες" από το Μεξικό μιλούν για τεράστια προσφορά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Μοντερέι είναι έτοιμη να προσφέρει στους "κιτρινόμαυρους" 12,5 εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει να τους αποσπάσει το πολυπόθητο "ναι" και να προχωρήσει η μεταγραφή.

Αναφέρεται επίσης πως: "Παράλληλα, θα μπορούσαν να του προσφέρουν έναν αρκετά ελκυστικό μισθό μέχρι και 3 εκατ. δολάρια" στον ίδιο τον παίκτη για να τον πείσουν να επιστρέψει πίσω στη χώρα την οποία γεννήθηκε.