Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των ομάδων της Euroleague, με την Αρμάνι Μιλάνο να ανακοινώνει αρχικά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Νικολό Μέλι και στη συνέχεια τη μεταγραφή του Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς από την Ούνικς Καζάν.

Μεταγραφή με... άρωμα Euroleague για την Αρμάνι Μιλάνο

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή η οποία θα την βοηθήσει πολύ στο κομμάτι του σκοραρίσματος ανακοίνωσε η Αρμάνι Μιλάνο, με την ιταλική ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με τον Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Σκοπιανός γκαρντ προέρχεται από άκρως εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της Ουνικς Καζάν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ρωσίας έχοντας 17,4 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Το ξεπέταγμα το έκανε στην αναμέτρηση κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπου σκόραρε 40 πόντους, ενώ χαρακτηριστικό κομμάτι στο παιχνίδι του είναι κυρίως το τρίποντο, καθώς σουτάρει έξω από τα 6.75 με ποσοστό 41.6%.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπανταλόνα από το 2016 μέχρι το 2021, για να συνεχίσει στην Βαλένθια για ένα χρόνο πριν μετακομίσει για τη Ρωσία, ενώ δείχνει έτοιμος για το κορυφαίο επίπεδο της Euroleague.