Ένα δυσάρεστο γεγονός πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Euro 2024 ανάμεσα στην Αυστρία και την Πολωνία, καθώς ένας οπαδός έπεσε στο κενό λίγο μετά την ισοφάριση της ομάδας του με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πολωνός οπαδός έπεσε στο κενό κατά τη διάρκεια του αγώνα του Euro 2024

Η Πολωνία έγινε η πρώτη ομάδα που μένει εκτός του Euro 2024, με τις δύο ήττες που υπέστη σε ισάριθμα παιχνίδια της διοργάνωσης. Η παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 1-2 από την Ολλανδία, ενώ δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό κόντρα στην Αυστρία.

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα μάλιστα συνέβη ένα πολύ σοβαρό περιστατικό στις κερκίδες, καθώς οπαδός της Πολωνίας λίγο μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Πιόντεκ, βρέθηκε στο κενό από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d25u6wmjjtft)
Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από τους υπόλοιπους φιλάθλους που βρίσκονταν στις κερκίδες, με αποτέλεσμα ο άτυχος οπαδός να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την κατάσταση του να μην έχει σταθεροποιηθεί ακόμα.

"Έχει ησυχία εδώ. Οι Αυστριακοί πανηγύριζαν ξέφρενα. Υπάρχει μια πιο σοβαρή ιατρική έκτακτη ανάγκη. Φαίνεται ότι ένας Πολωνός οπαδός έπεσε στις εξέδρες. Δεν μπορέσαμε να δούμε τι συνέβη από κοντά", ανέφερε ο σχολιαστής του "ADR" για το περιστατικό.