Η φυγή του Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό δημιούργησε πρόβλημα στα εξτρέμ για τους "πρασίνους", οι οποίοι είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για μία τουλάχιστον μεταγραφή σε αυτή τη θέση. Μάλιστα δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική ανεφέρουν πως έχει κάνει πρόταση στην Γκρέμιο για τον Κριστιάν Παβόν.

Πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταγραφή του Παβόν έκανε ο Παναθηναϊκός

Την ενίσχυση του είναι έτοιμος να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει κοιτάξει το ρόστερ που διαθέτει και να έχει δώσει τις πρώτες του εισηγήσεις για τους παίκτες που θέλει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Μία κίνηση που δεδομένα θα κάνουν οι "πράσινοι" αφορά την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στις θέσεις των εξτρέμ, μιας και η φυγή του Μπερνάρ από την ομάδα την άφησε χωρίς ποιοτικές λύσεις.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έρχονται από τη Λατινική Αμερική, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή που θέλει, με τον Κριστιάν Παβόν της Γκρέμιο να πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο ανέφερε χαρακτηριστικά πως το "τριφύλλι" όχι μόνο παρακολουθεί την περίπτωση του 28χρονου Αργεντίνου, αλλά το πήγε κι ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων για την απόκτηση του.