Η ΑΕΚ πάει σε αλλαγή των δύο βασικών της γκολκίπερ καθώς οι Γιώργος Αθανασιάδης και Τσίτσαν Στάνκοβιτς ενημερώθηκαν πως είναι εκτός ομάδας. Με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα και οι δύο δεν θα συνεχίσουν στην Ένωση, με την οποία έχουν ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου. Την ίδια στιγμή ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ίσως και την Δευτέρα, ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Ηταν γνωστή η συμφωνία που υπάρχει με τον Ιταλό τερματοφύλακα για την μεταγραφή του, η οποία για να ενεργοποιηθεί έπρεπε να ολοκληρωθεί κικ επίσημα το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα γίνει άμεσα κι έτσι θα αλλάξει στρατόπεδο.

Ο Στάνκοβιτς ενοχλήθηκε με την συμπεριφορά της ΑΕΚ

Το θέμα που έχει προκύψει είναι με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος δεν είδε με καλό μάτι την όλη συμπεριφορά της ΑΕΚ. Είχε ζητήσει ακρόαση πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Καθώς είχε καταλάβει που πάει το θέμα. Για να έρθει η επίσημη ενημέρωση πως δεν υπολογίζεται.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας είναι χολωμένος με την στάση της ΑΕΚ και ίσως να μην βγει ανώδυνα το.. διαζύγιο. Υπάρχει πρόθεση από τους εκπροσώπους του να ζητήσουν όλα τα λεφτά που έχουν απομείνει στο συμβόλαιο του και να μην κάνουν "εκπτώσεις". Θα έχει ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί το θέμα ενώ παράλληλα ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσο για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι περίμενε τα... δεδικασμένα για να περάσει την πόρτα του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα.