Η Τουρκία βρέθηκε γρήγορα με την πλάτη στον τοίχο από την Πορτογαλία, στην μεταξύ τους κόντρα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν, ήταν το... κερασάκι στην τούρτα.

Η Πορτογαλία προηγήθηκε στο 22' με τον Μπερνάντο Σίλβα και μερικά λεπτά αργότερα βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ. Ο Σαμέτ Ακαϊντίν στο 29' έκανε λάθος γύρισμα, αφού δεν είδε που ήταν ο τερματοφύλακας, Αλτάι Μπαγιντίρ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d26orl4rnamh)
Τραγικό το λάθος του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, που ήρθε στην Ελλάδα μετά από υπόδειξη του Φατίχ Τερίμ, για να μη χάσει και την θέση του στην Εθνική Τουρκίας για το Euro 2024. Αποκτήθηκε δανεικός από την Φενέρμπαχτσε, όπου δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d26p21thsig9)

Μετά την αποχώρηση του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στους πράσινους. Προς το φινάλε ανέβασε story μια φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ, του ανθρώπου που σχεδίασε κι εκτέλεσε τη Γενοκτονία των Ποντίων στις 19η Μαΐου. Για τους Έλληνες είναι ημέρας μνήμης αλλά για τους Τούρκους είναι εθνική εορτή!

Φυσικά, οι φίλοι του Παναθηναϊκού αντέδρασαν έντονα, με τον Ακαϊντίν να μένει στο περιθώριο.