Συγκάτοικοι στην κορυφή του δευτέρου ομίλου του Copa America είναι Μεξικό και Βενεζουέλα, με την ομάδα του Ορμπελίν Πινέδα να δυσκολεύεται αρκετά αλλά να βρίσκει τη λύση και να επικρατεί με 1-0 της μαχητικής Τζαμάικας, κάνοντας νικηφόρα πρεμιέρα στη διοργάνωση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d274pks1kcxl)

Αγχώθηκε αλλά έκανε τη νίκη στην πρεμιέρα του Copa America το Μεξικό

Σ' ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, το Μεξικό είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κόντρα στην εξαιρετική στημένη στον αγωνιστικό χώρο, Τζαμάικα, αλλά δεν μπόρεσε να την απειλήσει ουσιαστικά με το τέλος του πρώτου 45λεπτου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους και μόλις στο 50ο λεπτό, η Τζαμάικα σκόραρε το πρώτο της γκολ σε Copa America, αλλά το τέρμα του Αντόνιο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον επιθετικό της Γουέστ Χαμ να βρίσκεται εκτεθειμένος όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2766yw7nqp5)
Το Μεξικό "ταρακουνήθηκε" μετά το ξεκίνημα της Τζαμάικας στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβασε... στροφές για να μπορέσει να αποφύγει τη "γκέλα" στην πρώτη κιόλας αγωνιστική του Copa America, με τον Αρτεάγκα να του δίνει τη λύση στο 69ο λεπτό με ασύλληπτο... κεραυνό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27489n6bmzl)