Πολλά σκαμπανεβάσματα είχε φέτος στην απόδοση του στον Ολυμπιακό ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος, με τον Αμερικάνο γκαρντ να χάνει αρκετά παιχνίδια στη Euroleague λόγω τραυματισμών. Τη δεδομένη στιγμή έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους", αλλά η Παρτιζάν έκανε μεγάλη πρόταση για τη μεταγραφή του.

Ο "μοιραίος" Γκος και η εμπιστοσύνη του Μπαρτζώκα στο πρόσωπο του

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο "μοιραίος" παίκτης του Ολυμπιακού για την χρονιά που πέρασε, με τον Αμερικάνο πλέι μέικερ να βρίσκεται δύο φορές έτοιμος να δώσει τη νίκη στους "ερυθρόλευκους" μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η δεύτερη φορά "πλήγωσε" περισσότερο τους Πειραιώτες μιας και ήταν στον πέμπτο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Ολυμπιακό αν ευστοχούσε ο Γκος να βρισκόταν μπροστά στο σκορ μ' έναν πόντο, 13" δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d200gj9la2j5)
Είναι μία φάση που σίγουρα "στοιχειώνει" τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο με τους "ερυθρόλευκους", με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει δείξει πως τον εμπιστεύεται στα κρίσιμα σημεία των αγώνων και θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Μεγάλη πρόταση για μεταγραφή στον Γκος από την Παρτιζάν ενόψει της νέας χρονιάς στη Euroleague

Δημοσιεύματα όμως από το Ισραήλ αναφέρουν πως στο... παιχνίδι της απόκτησης του έχει μπει γερά η Παρτιζάν, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον παίκτη, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

"Μπορώ να πω ότι η Παρτίζαν Βελιγραδίου έκανε πρόταση στον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος! Η Παρτίζαν πιέζει πολύ για αυτή την κίνηση κι έκανε υψηλή πρόταση στον πόιντ γκαρντ που μπορεί να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αναμένεται να πάρει την απόφασή του πολύ σύντομα", με τον Αμερικάνο γκαρντ να έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα τη σεζόν 2017-18.