Μία από τις πολλές "σημαίες" της Κροατίας που κατά πάσα πιθανότητα να δώσουν τέλος στην καριέρα τους με την εθνική ομάδα μετά το τέλος του Euro 2024, είναι ο Ντομαγκόι Βίντα, με τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ να τραυματίζεται στην προπόνηση λίγες ημέρες πριν το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία.

Αποχώρησε με τραυματισμό από την προπόνηση της Κροατίας στο Euro 2024 ο Βίντα

Ο Ντομαγκόι Βίντα μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό μέχρι στιγμής στο Euro 2024, αλλά είναι μία λύση που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της Κροατίας έχοντας στο μυαλό του τις βοήθειες που μπορεί να δώσει και αμυντικά, αλλά και επιθετικά με τις κεφαλιές του.

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ είχε συνομιλίες με τον Ζλάτκο Ντάλιτς το τελευταίο χρονικό διάστημα και φαινόταν πως είχε αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός τον κρίσιμο τελευταίο αγώνα του δεύτερου ομίλου κόντρα στην Ιταλία, με την ατυχία όμως να του... χτυπάει την πόρτα.

Ο Βίντα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κουτσαίνοντας χωρίς να φοράει παπούτσι, ενώ του τοποθετήθηκε και πάγος στο σημείο που αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

Η κακή αμυντική λειτουργία της Κροατίας και τα πέντε γκολ που έχει δεχθεί συνολικά κόντρα σε Ισπανία και Αλβανία, έχουν βάλει σε σκέψεις τον Ντάλιτς, ο οποίος θα παίξει το τελευταίο του χαρτί κόντρα στην Ιταλία, γνωρίζοντας πως με νίκη προκρίνεται στους "16" του Euro 2024.