Στην Ολλανδία θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος την προετοιμασίας της η ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αρκετές απουσίες μιας και εκτός βρίσκονται οι διεθνείς παίκτες της "Ένωσης", ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Ροδόλφο Πισάρο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει στην Αθήνα.

Χωρίς Πισάρο και διεθνείς η ΑΕΚ στην Ολλανδία για προετοιμασία

Η ΑΕΚ είδε στο τέλος της χρονιάς τον ΠΑΟΚ να της... κλέβει το πρωτάθλημα της Super League μέσα από τα χέρια της. Γι' αυτό το λόγο η "Ένωση" είναι έτοιμη για αλλαγές στο ρόστερ της, με την μεταβίβαση των μετοχών στον Μάριο Ηλιόπουλο να έχουν καθυστερήσει τις μεταγραφές της ομάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστή μάλιστα την αποστολή την οποία θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, με τους Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς να είναι δεδομένο πως δεν βρίσκονται μέσα σε αυτή.

Πέρα από τους δύο τερματοφύλακες, η ΑΕΚ έχει αρκετές απουσίες μιας και οι Πινέδα και Κάλενς βρίσκονται στις ΗΠΑ για το Copa America, ενώ οι Τσούμπερ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς και Βίντα είναι στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Η αποστολή βέβαια έκρυβε άλλη μία έκπληξη μιας και δεν συμπεριλήφθηκε μέσα ο Ροδόλφο Πισάρο, με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό να είναι τραυματίας σύμφωνα με την πληροφόρηση από τη πλευρά της "Ένωσης". Από την άλλη πλευρά, κανονικά βρίσκεται στην ομάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

anaxwrisi_aek
anaxwrisi_aek_1
anaxwrisi_aek_3
anaxwrisi_aek_4