Είναι έτοιμος να σημειώσει μία σειρά από ρεκόρ στο Euro 2024 ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεχωρίζει εντός και εκτός γραμμών. Ο Πορτογάλος διεθνής βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Τουρκία με 3-0, ενώ πρωταγωνίστησε και στη selfie ενός μικρού θαυμαστή του.

Η selfie του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Euro 2024 έγινε viral

Παραμένει ακόμη και στα 39 του χρόνια ένας από τους παίκτες που έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Η κλάση και ο "εγωισμός" που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο τον κάνουν να πρωταγωνιστεί, με τους συμπαίκτες του να ψάχνουν τρόπο να τον τροφοδοτήσουν.

Στην αναμέτρηση βέβαια κόντρα στην Τουρκία ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε κάτι που δεν το είχε συνηθίσει πολύς κόσμος, μιας και ενώ βρέθηκε σε τετ α τετ κι ήταν έτοιμος να σκοράρει ένα ιστορικό γκολ, εκείνος επέλεξε να απλοποιήσει τα πράγματα δίνοντας την ασίστ στον Μπρούνο Φερνάντες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d26pkv6ixv29)
Ο "CR7" δεν ξεχώρισε μόνο γι' αυτό στην αναμέτρηση κόντρα στη γειτονική μας χώρα, μιας και ένας από τους πολλούς εισβολείς που έχουν μπει στο Euro 2024 από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια, του ζήτησε μία selfie, με τον Πορτογάλο να χαμογελά και να του την προσφέρει απλόχερα.



Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral στο διαδίκτυο, με τον πιτσιρικά να κάνει ένα... σπριντ που θύμιζε τον Ρονάλντο κάποια χρόνια πριν για να μπορέσει να ξεφύγει από τους σεκιούριτι και να βρεθεί δίπλα στο ποδοσφαιρικό του είδωλο.