Έτοιμη να προχωρήσει στις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις φέρεται πως είναι η ΑΕΚ, με την "Ένωση" να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι για τη θέση του τερμοτοφύλακα, ενώ δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν το ενδιαφέρον της για τον Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα.

Ενδιαφέρεται για την μεταγραφή του Κάρσντορπ η ΑΕΚ

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ο οποίος θα πλαισιώνει τον Λάζαρο Ρότα, με τον Σιντιμπέ να φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του και του χρόνου στην ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία και συγκεκριμένα ο Ματ Μορέτο αποκάλυψε σε συζήτηση που είχε με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για το δεξί μπακ της Ρόμα, Ρικ Κάρσντορπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025.



Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ιταλικής ομάδας, με την "Ένωση" να είναι έτοιμη να κάνει το ενδιαφέρον της πράξη και να ετοιμάσει μία προσφορά για τον Ολλανδό αμυντικό.

Ο Κάρσντορπ την χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε 28 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Φέγενορντ, από εκεί που τον απέκτησε πριν πέντε χρόνια η ιταλική ομάδα.

RICK KARSDORP | Every goal and assist for Roma