Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός είδε το φως της δημοσιότητας τα ξημερώματα της Κυριακής (23/06), με την είδηση του θανάτου του Στάθη Χατζηλάμπρου σε ηλικία 26 ετών σε τροχαίο δυστύχημα να προκαλεί σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι όχι μόνο.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής της Γ' Εθνικής, Στάθης Χατζηλάμπρος

Πολύ άσχημο πρωινό ξημέρωσε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο βυθίστηκε στο πένθος μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Στάθη Χατζηλάμπρου. Ο 26χρονος έχασε τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα με την ομάδα του να κάνει γνωστό το γεγονός.

Ο Χατζηλάμπρος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ενώ ανά διαστήματα είχε περάσει από τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ και τον Πανελευσινιακό, με την τελευταία του ομάδα στη Γ' Εθνική τον Ελλοπιακό να αναφέρει την είδηση λέγοντας: 

"Η πιο συννεφιασμένη Κυριακή. Δεν υπάρχει ούτε συλλαβή να βγει από τα στόματα μας.

ΣΟΚ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΣΥΝΤΡΙΒΗ

Δυστυχώς είχε δίκιο ο σπίκερ. Δεν μπορούσε να σε προλάβει κανένας. Δεν πρόλαβε να χαρεί την ανακοίνωση μας ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκεται αρχηγός στο νέο μας στόχο που έχουμε σχεδιάσει. Έφυγε με δυνατό σπριντ ο άρχοντας, το παιδί όλων μας. Στην ενδεκάδα των αγγέλων από σήμερα ο Στάθης Χατζηλάμπρος."