Η Πορτογαλία ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο ντέρμπι του έκτου ομίλου του Euro 2024 κόντρα στην Τουρκία και σφράγισε την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης. Μετά το τέλος του αγώνα όμως, παραλίγο να υπάρξει ένας σοβαρός τραυματισμός για τον Γκονσάλο Ράμος.

Παραλίγο να τραυματιστεί από σεκιούριτι ο Γκονσάλο Ράμος στο Euro 2024

Είναι από τις περιπτώσεις που αναφέρουμε πως "δεν ξέρεις από που σου έρχεται". Έτσι ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά τη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Τουρκία παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ βρισκόταν μαζί με τους συμπαίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης, βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος μιας και ένας υπεύθυνος ασφαλείας από το πουθενά του έκανε... τάκλιν άθελα του.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το ιατρικό επιτελείο της Πορτογαλίας, μιας και ο Ράμος σωριάστηκε αλλά το μόνο που παρατηρήθηκε είναι ένα γερό χτύπημα. Το γεγονός αυτό χαροποίησε τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην Γεωργία μιας η ομάδα έχει εξασφαλίσει τη πρώτη θέση στον έκτο όμιλο.