Ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρέθηκε στη Γλυφάδα για το σεμινάριο προπονητών. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, λοιπόν, μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για το σχόλιο που έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις αφού ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε τη Euroleague. Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός γκαρντ υπήρξε ιδιαιτέρως δηκτικός στο πάρκινγκ που σταμάτησε το ανοιχτό λεωφορείο στο ΟΑΚΑ, στις 27 Μαΐου. 

Ο Γκριγκόνις σχολίασε: "Θέλω απλώς να απευθύνω τους χαιρετισμούς μου προς τον Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι ο αγαπημένος μου προπονητής και θέλω να τον συγχαρώ που είχε τόσο δίκιο". 

Ντέγιαν Ράντονιτς: Τι έκανε στον Γκριγκόνις


Ο 30χρονος από το Κάουνας μίλησε κατ' αυτόν τον τρόπο, επειδή η συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό δεν εξελίχθηκε κατά το δέον. Ο Ράντονιτς έφτασε στον Παναθηναϊκό την ίδια χρονιά με τον Γκριγκόνις. Οι "πράσινοι" δεν ήταν ανταγωνιστικοί και ο Μαυροβούνιος είδε την πόρτα της εξόδου. Είχε ξεκαθαρίσει, όμως, πρώτα, ότι ο Γκριγκόνις ήταν εκτός πλάνων του. 

Ο παροπλισμένος Λιθουανός δεν το ξέχασε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR τού έδειξε εμπιστοσύνη. Έτσι, το καλοκαίρι του 2023 τον κράτησε στην ομάδα. Ο Γκριγκόνις έπαιξε το δικό του σημαντικό ρόλο στην πορεία της κατάκτησης της Euroleague. Μεσούσης της σεζόν, μάλιστα, ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2027. 

Ο Ράντονιτς, από τη μεριά του, δεν συνέχισε με κάποιο σχόλιο την κόντρα, "σκοτώνοντάς" την εν τη γενέσει της: "Θέλω να πω συγχαρητήρια και στον Μάριους για τη σπουδαία σεζόν και τα τρόπαια. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Εγώ είμαι προπονητής, εκείνος είναι παίκτης. Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό και εκείνον για την κατάκτηση της Euroleague". 

Επιπλέον, έσταξε μέλι για τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον ομόλογό του, Έργκιν Αταμάν: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη σπουδαία σεζόν, ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν. Μπορούμε να συζητήσουμε πολλά για τις διαφορές. Ο Αταμάν είναι εκπληκτικός προπονητής, πήρε τις EuroLeague με την Αναντολού Εφές, τώρα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απίστευτη και η ατμόσφαιρα του κόσμου. Άξιζαν να το πάρουν, το πήγαν βήμα βήμα".