Ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις τελευταίες συζητήσεις για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, προκειμένου ο Ελληνοαμερικανός να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Έρικ ΜακΚόλουμ έριξε μια ενδιαφέρουσα ιδέα μιλώντας σε podcast. 

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν δεδομένο ότι θα στραφούν στον Ντόρσεϊ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα τους τη σεζόν 2021-22, όταν επέστρεψαν σε Final 4 της Euroleague έπειτα από πέντε χρόνια. Ο Ντόρσεϊ ξέρει τα κατατόπια και είναι ένας ποιοτικός σούτινγκ γκαρντ, που θα δώσει λύσεις από την περιφέρεια, η οποία εκτιμάται πως ήταν η λυδία λίθος της ομάδας μπάσκετ την περασμένη σεζόν. 


🇺🇸 Tyler Dorsey - Highlights 2021-22


Ολυμπιακός: Μια ενδιαφέρουσα λύση


Από τη μεριά του, ο Έρικ ΜακΚόλουμ, που φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου την περίοδο 2013-14 και τώρα παίζει με την Πίνας Καρσίγιακα στην Τουρκία, έριξε στο τραπέζι το όνομα του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ. Ο τελευταίος έφυγε από το NBA εν είδει τιμωρίας και έπαιξε στον ΠΑΟΚ, όπου έκανε τρομερή εντύπωση το λίγο χρονο που αγωνίστηκε. 

Ο Πόρτερ είχε μέσο όρο 20,7 πόντους, με 55,5% στα δίποντα, 25% στα τρίποντα και 64,2% στις βολές στα τέσσερα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Basket League που έπαιξε. Στα δύο των playoffs, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν ασταμάτητος, αφού είχε 24,5 πόντους, με 58,3% στα δίποντα, 31,2% στα τρίποντα και 50% στις βολές. 

Στον Ολυμπιακό, πάντως, εφόσον όντως ασχοληθούν και ο ίδιος ο Αμερικανός βρει τις πόρτες του NBA κλειστές, θα λάβουν υπόψη το χαρακτήρα του, αφού ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ έχει εξωαγωνιστικά θέματα. Στον ΠΑΟΚ δεν έδειξε κάτι, όμως το διάστημα δεν είναι επαρκές. 


Kevin Porter Jr. BEST Highlights From The 2023-24 Season with PAOK 🇬🇷🔥🦇 #greece #paok #kevinporterjr


Ολυμπιακός: Τι είπε ο Έρικ ΜακΚόλουμ για τον Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ

"Θα μου άρεσε ο Κέβιν Πόρτερ στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης τεράστιας ποιότητας. Δεν παίρνεις 80 εκατομμύρια δολάρια χωρίς λόγο. Μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει, να παίξει pick and roll και isolation. Έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα παρότι είναι ένας παίκτης που δεν είχε ευρωπαϊκή εμπειρία".

Αυτό δήλωσε αρχικά ο Έρικ ΜακΚόλουμ στην εκπομπή του Ουρμπόνας και προσέθεσε: "Είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Νομίζω ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν είναι στο ΝΒΑ, είναι τα εξαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε. Με τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αυτός είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό του".


Does Lorenzo Make Panathinaikos A Superteam?



Ο ΜακΚόλουμ, πάντως, είπε ότι τον ιντριγκάρει και η μετακίνηση του Λορέντο Μπράουν στον Παναθηναϊκό.