Παίζουν στην έδρα τους και δείχνουν πως είναι έτοιμες να κάνουν τη ζημιά σε όποια ομάδα κάνει το λάθος να τις υποτιμήσει. Ο λόγος για τις ΗΠΑ που ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη πορεία τους στο Copa America επικρατώντας εύκολα με 2-0 της Βολιβίας, χάρις σ' ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τις ΗΠΑ στη πρεμιέρα τους στο Copa America

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τις ΗΠΑ, μιας και στο τρίτο μόλις λεπτό ο αρχηγός της ομάδας, Κρίστιαν Πούλισικ άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακή ενέργεια από τα αριστέρα και φανταστικό σουτ στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα της Βολιβίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27yne81hj49)
Οι Αμερικάνοι πίεζαν και για ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο που θα "καθάριζε" από νωρίς την υπόθεση νίκη. Το κατάφεραν μάλιστα στο 44ο λεπτό με τον Μπαλογκάν, με τον επιθετικό της Μονακό να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Πούλισικ και να γράφει το 2-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27ynvl6nxrl)
Στο δεύτερο ημίχρονο η Βολιβία προσπάθησε με τρεις αλλαγές να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Τέρνερ, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που είχαν πολλές ευκαιρίες και για τρίτο γκολ αλλά ο Πέπι που μπήκε αλλαγή έχανε τη μία μετά την άλλη, με το 2-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27yt8tkbt4p)