Η Ουγγαρία επικράτησε της Σκωτίας με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2024, αλλά η νίκη της επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπαρνάμπας Βάργκα στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον άτυχο ποδοσφαιριστή να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Σε σταθερή κατάσταση ο Βάργκα που έπαθε διάσειση στον αγώνα του Euro 2024

Ευχάριστα είναι τα πρώτα νέα για την υγεία του Μπαρνάμπας Βάργκα από το νοσοκομείο της Στουτγκάρδης. Ο ποδοσφαιριστής της Ουγγαρίας συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της Σκωτίας, Γκαν, και σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, κάνοντας τους πάντες να... παγώσουν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27nkomt6xcp)
Συμπαίκτες αλλά και κάποιοι αντίπαλοι δημιούργησαν ένα "τείχος" μπροστά του, έτσι ώστε να μην υπάρχει εικόνα προς το κοινό που βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά και από τις κάμερες, με τον Βάργκα να αποχωρεί τελικά με καλυμμένο φορείο από τον αγώνα και τον κόσμο να τον χειροκροτά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27ol7h3qo1l)
Λίγο αργότερα με την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο, η ομοσπονδία της Ουγγαρίας ανακοίνωσε πως η κατάσταση του είναι σταθερή, αλλά έχει υποστεί διάσειση ενώ υπάρχουν κι αρκετά κατάγματα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να χειρουργηθεί.

Πιο αναλυτικά αναφέρεται πως: "Πολλά όστα στο πρόσωπο του Μπαρνάμπας Βάργκα έσπασαν κατά τη σύγκουση κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επίσης υπέστη διάσειση. Ο επιθετικός είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέβαση. Περνά τη νύχτα στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης."