Το Copa America έχει ξεκινήσει και όλη η Λατινική Αμερική έχει το νου της στους αγώνες που διεξάγονται εκεί. Η Αργεντινή δεν θα μπορούσε να λείπει από την γιορτή με τον Λιονέλ Μέσι να ηγείται της ομάδας, αλλά να μη ξεχνάει κιόλας να κάνει τις εκπλήξεις του στους συμπατριώτες του.

Οι ευχές του Μέσι από το Copa America στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τιάγκο Ρομάνο

Ένα από τα όνειρα κάθε ποδοσφαιριστή στην Αργεντινή και όχι μόνο είναι να έχει κάποια είδους συνομιλία με τον Λιονέλ Μέσι ή ακόμη καλύτερα να παίξει μαζί του στο γήπεδο. Μπορεί να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής το δεύτερο ο Τιάγκο Ρομάνο, αλλά το πρώτο ήταν η καλύτερη έκπληξη για τα γενεθλιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι που βρίσκεται στις ΗΠΑ για το Copa America αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, στέλνοντας του ευχές μέσω ενός βίντεο για την ξεχωριστή μέρα.

"Γεια σου Τιάγκο. Να περνάς καλά εκεί στην Ελλάδα, να προσέχεις, διασκέδασε σήμερα που είναι τα γενέθλιά σου και σου στέλνω μια μεγαλη αγκαλιά", είπε ο Λιονέλ Μέσι στον 18χρονο παίκτη των "πρασίνων" που κλήθηκε μάλιστα με την Κ20 της Αργεντινής για φιλικό αγώνα.