Ήταν γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες πως ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR έχει συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν. Εκείνος μάλιστα που έκανε γνωστή την είδηση ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω μίας ανάρτησης του στα social media, με τον Αμερικάνο γκαρντ να φτάνει στην Αθήνα τις επόμενες ώρες.

Έρχεται για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Λορέντζο Μπράουν

Ώρα Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να επισφραγίσει με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του στους "πράσινους", αφού πρώτα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το "τριφύλλι" έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα από το Ισραήλ,  δίνοντας της ένα ποσό κι αν δεν συμβεί κάτι περίεργο την τελευταία στιγμή ο Μπράουν θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Ισπανός γκαρντ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην εθνική του ομάδα, κάνοντας προετοιμασία για το Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια, εκεί που έχει σαν παρέα τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ που θα συνυπάρξουν και στους "πράσινους".

Ο Λορέντζο Μπράουν τη χρονιά που πέρασε είχε 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ στη Euroleague με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ήταν εκείνος που κόντεψε να... στερήσει το Final Four στον Παναθηναϊκό με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα Playoffs.