Ο Τζίμι Μπάτλερ μπορεί να απουσίασε από τους αγώνες των Playoffs του ΝΒΑ λόγω τραυματισμού, αλλά δεν λείπει από τα τραπέζια πόκερ. Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ φαίνεται πως έχει ταλέντο και στο συγκεκριμένο "άθλημα" κερδίζοντας μάλιστα 200.000 δολάρια με αντίπαλο των Νεϊμάρ.

"Ντέρμπι" Μπάτλερ - Νεϊμάρ με νικητή στο πόκερ τον παίκτη του NBA

Ο Τζίμι Μπάτλερ και ο Νεϊμάρ έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά σαν άνθρωποι. Πρώτο και κυριότερο πως είναι δύο από τους σπουδαιότερους παίκτες στα αγωνίσματα τους, με τον έναν να καθηλώνει το κοινό στο μπάσκετ και τον άλλον να "μαγεύει" τους φιλάθλους στο ποδόσφαιρο.

Οι δύο σούπερ σταρ για κακή τους τύχη έχουν και κοινό παρομονομαστή τους τραυματισμούς, με τον παίκτη των Μαϊάμι Χιτ να χάνει τα Playoffs του NBA από τη μία, και τον ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ από την άλλη να βρίσκεται εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες.

Φαίνεται όμως πως η μεταξύ τους πορεία δεν σταματάει εκεί, καθώς οι δυο τους συναντήθηκαν σε τουρνουά πόκερ που μεταδόθηκε τηλεοπτικά μαζί με άλλες δημοσιότητες με τον Τζίμι Μπάτλερ να κερδίζει κατά... κράτος τον Νεϊμάρ σε μία άτυπη κόντρα μεταξύ τους.

Ο παίκτης του NBA έδειξε πως είναι ικανός παίκτης μιας και πήρε τελικά στο τέλος συνολικά 200.000 δολάρια, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή βέβαια να χάνει ναι μεν από εκείνη τη μονομαχία, αλλά την προηγούμενη ημέρα να είχε κερδίσει κι εκείνος 300.000 στο ίδιο τουρνουά.