Η ΑΕΚ ξεκίνησε σιγά σιγά να ασχολείται με τις μεταγραφικές της υποθέσης, με τη συμφωνία για την απόκτηση του Αλεξάντερ Κάλενς να γίνεται επίσημη. Η "Ένωση" ανακοίνωσε του απόκτηση του ποδοσφαιριστή από το Περού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Κάλενς στην ΑΕΚ

Ο Κάλενς είχε δείξει από την πρώτη στιγμή πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, ήταν να τα βρει η "Ένωση" με την Τζιρόνα για τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού.

Ο 32χρονος στόπερ - που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Copa America με την εθνική του ομάδα - απέκτησε γρήγορα θέση βασικού στην ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να δείχνει πως τον εμπιστεύεται πολύ στα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Κάλενς

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Τζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ".