Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Τουρκίας στο Euro 2024 και η νίκη κόντρα στην Γεωργία έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας. Η "βαριά" ήττα όμως τη δεύτερη αγωνιστική από την Πορτογαλία άρχισε να δημιουργεί προβλήματα, με τον Βιντσέντζο Μοντέλα να έχει θέματα με το αστέρι της χώρας, Αρντά Γκιουλέρ.

Αποχώρησε με απόφαση Μοντέλα από την προπόνηση της Τουρκίας στο Euro 2024 ο Γκιουλέρ

Η Τουρκία τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση του έκτου ομίλου του Euro 2024 κι αν καταφέρει να μη χάσει την τελευταία αγωνιστική από την επικίνδυνη Τσεχία, τότε θα εξασφαλίσει την πρόκριση της στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα και η απότομη... προσγείωση στην πραγματικότητα από την Πορτογαλία φαίνεται να έφεραν προβλήματα στην χώρα, μιας και ο προπονητής Βιντσέντζο Μοντέλα έχει αρκετές διενέξεις με το αστέρι της ομάδας, Αρντά Γκιουλέρ.

Τα πράγματα έφτασαν στο... απροχώρητο με τον Ιταλό προπονητή μάλιστα να διώχνει τον ποδοσφαιριστή από την προπόνηση που έκανε με τους συμπαίκτες του. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία λίγες ημέρες πριν το κρισιμότερο παιχνίδι του Euro 2024 κόντρα στην Τσεχία.