Η Ουγγαρία μπορεί να επικράτησε με 1-0 της Σκωτίας στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro 2024, αλλα λίγοι είναι εκείνοι που έμειναν στη νίκη της ομάδας, μιας και ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μπαρνάμπας Βάργκα ήταν εκείνος που επισκίασε το γεγονός.

Καρέ - καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός του Βάργκα στο Euro 2024

Στο τελευταίο παιχνίδι του τρίτου ομίλου ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Σκωτία, ο Μπαρνάμπας Βάργκα σε μία σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, σωριάστηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27nkomt6xcp)
Εκεί τον ανέλαβαν οι γιατροί με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουγγαρίας να αναφέρει σε ανακοίνωση της: "Πολλά όστα στο πρόσωπο του Μπαρνάμπας Βάργκα έσπασαν κατά τη σύγκουση κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επίσης υπέστη διάσεισηΟ επιθετικός είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέβαση. Περνά τη νύχτα στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27ol7h3qo1l)
Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή, με τον προπονητή της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι να δηλώνει πως: "Ακόμη και οι γιατροί δεν αντιλήφθηκαν άμεσα τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Είχε χάσει τις αισθήσεις του και όλοι μας ανησυχήσαμε πολύ. Ευτυχώς δεν απειλείται η ζωή του. Έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό, θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο Euro, εφόσον προκριθούμε."

Δείτε καρέ καρέ τις σοκαριστικές στιγμές από τον τραυματισμό του Μπαρνάμπας Βάργκα.

xtyphma_varga
xtyphma_varga_1
xtyphma_varga_2
xtyphma_varga_3
xtyphma_varga_4
xtyphma_varga_5
xtyphma_varga_6
xtyphma_varga_7
xtyphma_varga_8
xtyphma_varga_9
xtyphma_varga_10
xtyphma_varga_11