Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού AKTOR πάτησε το... πόδι της στην Αθήνα, με τον Λορέντζο Μπράουν να είναι έτοιμος να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "πράσινους".

Έφτασε στην Αθήνα η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού AKTOR, ο Λορέντζο Μπράουν

Η άφιξη του Λορέντζο Μπράουν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR είναι γεγονός με τον πρώτη παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ να προσγειώνεται στο "Ελ Βενιζέλος" και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις φορώντας την... επτάστερη φανέλα.

"Ήρθα για να νικήσω, υπάρχει μεγάλο ταλέντο εδώ, πολλές προσδοκίες και έρχομαι να παίξω μπάσκετ. Υπάρχει προσμονή για μένα το ξέρω, ήρθα στην ομάδα που πήρε την Euroleague, όχι σε κάποια ομάδα που απλά παλεύει.

Δεν ήρθα για να είμαι εγώ ο καλύτερος παίκτης της ομάδας αλλά για να κάνω τους συμπαίκτες μου ακόμη καλύτερους. Ο Αταμάν ήταν ο άνθρωπος που με διάλεξε, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και αυτό το ξέρουμε. Το έδειξε και πέρυσι, το έδειξε και φέτος

Μίλησα πολύ λίγο με τον Χουάντσο, μου είπε τα καλύτερα λόγια, με βοήθησε και αυτός στην απόφαση που πήρα να έρθω εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ για τα χρώματα του Παναθηναϊκού και τον Εργκίν Αταμάν".

afixi_lorentzo
afixi_lorentzo_3