Η Αρμάνι Μιλάνο τα τελευταία χρόνια έχει "ρίξει" πολλά λεφτά σε μεταγραφές με στόχο την ενίσχυση της ομάδας για να μπορέσει να φέρει επιτυχίες στη Euroleague. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής με τις πρωτοκλασάτες προσθήκες, αλλά η ουσιαστική κίνηση με τον Τζος Νίμπο ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Ανακοίνωσε μεταγραφή... Euroleague η Αρμάνι Μιλάνο με τον Τζος Νίμπο

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο ενόψει της νέας χρονιάς στη Euroleague, με την ιταλική ομάδα να ψάχνει να βρει την κατάλληλη "συνταγή" για να μπορέσει να επιστρέψει σε Final Four μετά από πολλά χρόνια.

Μία κίνηση πάντως που δείχνει περισσότερο ουσία και όχι εντυπωσιασμό ήταν εκείνη του Τζος Νίμπο, με τον πρώην σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αφήνει το Ισραήλ και να ταξιδεύει για το Μιλάνο με στόχο να φέρει την ομάδα ξανά σε... υψηλές πτήσεις.



Λίγη ώρα λοιπόν μετά την επίσημη ανακοίνωση της Μακάμπι πως αποχωρεί από το σύλλογο ο Νίμπο, η Αρμάνι έκανε γνωστη τη συμφωνία της με τον νατουραλιζέ σέντερ της Σλοβενίας που θα βρεθεί μάλιστα στην Ελλάδα για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.