Όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα μείνει για πολύ καιρό "άστεγος" ο Νικολό Μέλι, με τον Ιταλό φόργουορντ λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από την Αρμάνι Μιλάνο να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ για να τη βοηθήσει στην προσπάθεια της στη Euroleague.

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ ο Νικολό Μέλι

Έτοιμος να επιστρέψει στα παλιά... λημέρια είναι ο Νικολό Μέλι, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία του με την Φενερμπαχτσέ, με την τούρκικη ομάδα να του προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων.

Ο Μέλι βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά όπως εξήγησε ο ίδιος σε δηλώσεις του, ενώ περίμενε την ανανέωση της συνεργασίας τους ο Έτορε Μεσίνα τον πήρε τηλέφωνο και του ανακοίνωσε πως αποχωρεί τελικά από την ομάδα.

Ο Ιταλός φόργουορντ τη φετινή χρονιά είχε στη Euroleague, 7,3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στο πρωτάθλημα τα νούμερα του ήταν καλύτερα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με την κατάκτηση του τίτλου και 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.

Ο Μέλι επιστρέφει στη Φενερμπαχτσέ μετά τη διετή θητεία του που ολοκληρώθηκε το 2019, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να ποντάρει πολλά στην εμπειρία του στη Euroleague.