Η Τσεχία δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της στο Euro 2024, μιας και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις στον έκτο όμιλο της διοργάνωσης έχει καταφέρει να πάρει μόλις έναν βαθμό, στην ισοπαλία κόντρα στην Γεωργία.

Θα χάσει τον τελευταίο αγώνα του ομίλου της Τσεχίας στο Euro 2024 ο Πάτρικ Σικ

Το ξεκίνημα της Τσεχίας στο Euro 2024 μπορεί να μην ήταν το καλύτερο, αλλά οι ελπίδες της για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης παραμένουν ακαίριες, καθώς αν καταφέρει και κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Τουρκία θα προκριθεί.

Για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη βέβαια θα χρειαστεί όλες τις δυνάμεις της, αλλά τα νέα από το ιατρικό δελτίο της ομάδας δεν είναι τα καλύτερα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Πάτρικ Σικ, του επιθετικού που είναι το βαρύ... πυροβολικό της χώρας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d26m5r3alcwx)
Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν τραυματίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Γεωργία λίγα λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε, με τον ίδιο να δείχνει πόσο απογοητευμένος ήταν που δεν μπορούσε να βοηθήσει παραπάνω την ομάδα του για να φτάσει στη νίκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d26me8gpwafd)
Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα από τα ΜΜΕ της Τσεχίας αναφέρουν πως ο Σικ δεν θα καταφέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κρίσιμο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία, με τον πρώτο σκόρερ του Euro 2020 να είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τελικά.