Το βίντεο που δείχνει τον Βιτσέντσο Μοντέλα να απομονώνει τον Αρντά Γκιουλέρ στην προπόνηση της εθνικής Τουρκίας, ενόψει του παιχνιδιού με την Τσεχία για την τρίτη αγωνιστική του έκτου ομίλου στο Euro 2024, λήφθηκε ως διώξιμο του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή από τον Ιταλό προπονητή. "Δεν είναι έτσι", απαντά στα δημοσιεύματα με επίσημη ανακοίνωση η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28as3nz7cq9)

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως ο Μοντέλα έδωσε εντολή στον 19χρονο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Όπως αναφέρουν, ο Γκιουλέρ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Ο Ιταλός ξέρει ότι χρειάζεται το "φαινόμενο" του τουρκικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, ήταν κομβικός στη νίκη με τη Γεωργία στην πρεμιέρα, 3-1. Έχει σημειώσει, δε, ένα από τα πλέον όμορφα γκολ ως τώρα στη διοργάνωση. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23az4dcu8sx)

Το παιχνίδι με την Τσεχία (26/6-22:00) μπορεί να δώσει στην Τουρκία, με νίκη σίγουρα αλλά ακόμα και με ισοπαλία, το εισιτήριο για τη φάση των "16". Η Πορτογαλία, που έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της, παίζει με τη Γεωργία. Η τελευταία έχει ένα βαθμό, όσο και η Τσεχία, και πρέπει να νικήσει για να έχει πιθανότητες πρόκρισης. 

Euro 2024: Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Τουρκίας


Κατά τη διάρκεια της αποψινής (σημ. Κυριακή 23 Ιουνίου) προπόνησης της Εθνικής μας, ένα βίντεο που δημιουργήθηκε σχολιάζοντας τις εικόνες που αντικατοπτρίζονται στις τηλεοπτικές κάμερες κυκλοφόρησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από την προπόνηση, επετεύχθηκε συναίνεση μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας μας και του ποδοσφαιριστή. Ότι, δηλαδή, ο Αρντά Γκιουλέρ πρέπει να κάνει ατομική προπόνηση για να προετοιμαστεί με τον πιο υγιή τρόπο για τον αγώνα της Τσεχίας, λόγω του πόνου στη βουβωνική χώρα.

Αυτό που φαίνεται στο σχετικό βίντεο δεν ήταν εντός των ορίων που καθορίστηκαν για τον Αρντά Γκιουλέρ και ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας αργότερα κατευθύνθηκε σε γραμμική εργασία για προστατευτικούς λόγους.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους πολίτες της κοινής λογικής, των οποίων η καρδιά χτυπάει για την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, δεν πρέπει να βασίζονται σε τέτοιο περιεχόμενο.