Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να κλονίσει τα ύδατα του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την ενίσχυση της ομάδαw που κατέκτησε τη Euroleague. Μόνον τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, άλλωστε, έφτασε ο Λορέντζο Μπράουν στην Αθήνα. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος δεν θα σταματήσουν εκεί. Κι όταν αυτό δεν είναι υπόθεση εργασίας, αλλά το τεκμαίρει ο προπονητής της ομάδας, Έργκιν Αταμάν, το μόνο που απομένει είναι η... αναμονή. 

Ο Αταμάν μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Τουρκίας για αυτό. Δεν αποκάλυψε όνομα παίκτη, αλλά είπε το ουσιώδες: πως ο Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί για πολύ σημαντική μεταγραφή. "Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή, ωστόσο θέλω να μου επιτρέψετε να κρατήσω το όνομα του παίκτη μυστικό", σχολίασε ο 58χρονος τεχνικός. 

Παναθηναϊκός AKTOR: Οι πιθανότητες για Ναν και Τουρκία


Ο Παναθηναϊκός AKTOR σίγουρα, λοιπόν, θα προσπαθήσει για την ενίσχυση. Άλλωστε, απαραίτητος μοιάζει ένας σέντερ ή έστω ψηλός. Στη γείτονα, ωστόσο, θέλουν να μάθουν αν υπάρχουν πιθανότητες να παίξει ο Κέντρικ Ναν με την εθνική Τουρκίας. Ο Αταμάν, έτσι, μίλησε γι' αυτό: "Ο κόσμος λέει ότι ο Κέντρικ είναι ο καλύτερος σκόρερ της Euroleague και ο παίκτης του Εργκίν, οπότε έτσι πιστεύει ότι θα τον πείσω για να αγωνιστεί με την Τουρκία. Αυτό ωστόσο είναι ένα θέμα που ξεπερνάει τις δυνατότητές μου. Δεν είχαμε επαφή για κάτι τέτοιο".