Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αδημονούσε για την πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Copa America ωστόσο η προσμονή για θέαμα μετατράπηκε στο απόλυτο... μηδέν! Η "σελεσάο" έμεινε στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα, της ακυρώθηκε γκολ με τον Μαρκίνιος για οφσάιντ, είχε δοκάρι και τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις όμως εντέλει αρκέστηκε σε "λευκή" ισοπαλία και έτσι ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό της "ταξίδι" με μόλις έναν βαθμό. Από την άλλη, η Κολομβία με πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες που... σέρβιρε δυο γκολ, "λύγισε" με 2-1 την Παραγουάη και ανέβηκε στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με 3 βαθμούς.


Με το... αριστερό στην πρεμιέρα της στο Copa America η Βραζιλία

Η Βραζιλία "διψούσε" για νίκη ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το... μέρος της. Η "σελεσάο" μπήκε δυνατά στο ματς, είχε τα ηνία, ενώ στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε λογαριασμό στο ματς με τον Μαρκίνιος. Παρ' όλα αυτά, είδε το τέρμα του Βραζιλιάνου να ακυρώνεται ως οφσάιντ και έτσι παρέμεινε το 0-0. Αν και πίεσε μέχρι την ανάπαυλα, δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποια νέα μεγάλη ευκαιρία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28tisrqkldl)
Στο δεύτερο μέρος, οι Βραζιλιάνοι επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ λίγο έλειψε να πάρουν το προβάδισμα με φοβερή "βολίδα" του Πακετά ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το... χατίρι και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Σεικέιρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28tz9kduwih)
Η συνέχεια ανήκε στην Βραζιλία όπως και η πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι παίκτες του Ντοριβάλ Τζούνιορ σφυροκοπούσαν τα καρέ των αντιπάλων τους οι οποίοι είχαν επικεντρωθεί κυρίως στα ανασταλτικά και αμυντικά τους καθήκοντα. Λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη στο 90+1' με τον Μπρούνο Γκιμαράρες όμως ο ίδιος αστόχησε από πλεονεκτική θέση και έτσι παρέμεινε το 0-0 μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28ugfosat29)
Ο Νεϊμάρ που λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να ενισχύσει την προσπάθεια της "σελεσάο", βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα και να στηρίξει τους συμπαίκτες του όμως είδε το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα να μην κάνει την ιδανική αρχή στο Copa America.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28u26l4upmx)

Ο Χάμες "υπέγραψε"με δυο ασίστ τη νίκη της Κολομβίας

Η Κολομβία αν και στάθηκε άτυχη καθώς μόλις στο 25ο λεπτό έχασε με τραυματισμό τον Λούκουμι και "σήμανε" συναγερμός, στη συνέχεια δεν πτοήθηκε, ξεδίπλωσε την ανωτερότητα της κόντρα στην Παραγουάη και κατάφερε να βάλει τις βάσεις για νίκη από το πρώτο κιόλας μέρος. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χάμες Ροντρίγκες που έβγαλε δυο ασίστ. Αρχικά στο 32ο λεπτό στον Μουνιόθ ο που με κεφαλιά έλυσε το γόρδιο δεσμό στο ματς και έγραψε το 1-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28v18tnqnox)

Στο 42ο λεπτό, ο Χάμες έδειξε την κλάση του ξανά όπου με άψογη εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Λέρμα που νίκησε άπαντες στον αέρα και σκόραρε για το 2-0. Το μοναδικό που κατάφερε να κάνει η Παραγουάη ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 69ο λεπτό με τον Ενκίσο όμως η Κολομβία ήταν ανώτερη και κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το οποίο τη βρήκε στην κορυφή του ομίλου με 3 βαθμούς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28vb8dbikzl)
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28vfiszqm7l)


Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Κολομβία 3
2. Βραζιλία 1
3. Κόστα Ρίκα 1
4. Παραγουάη 0