Επιστροφές... κορυφαίου επιπέδου που θα "ταράξουν" τα νερά σε πρωτάθλημα και Euroleague για την Αρμάνι Μιλάνο και τη Φενέρμπαχτσε! Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Ζακ ΛεΝτέι ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο και είναι έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο, ενώ οι Τούρκοι επισημοποίησαν την απόκτηση του Νικολό Μέλι και οι φήμες έγιναν πλέον... πραγματικότητα!


Euroleague: Η Αρμάνι ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ζακ ΛεΝτέι

Η επιστροφή του Ζακ ΛεΝτέι στην Αρμάνι Μιλάνο είναι... γεγονός! Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από τρία χρόνια τα οποία αγωνιζόταν στην Σερβία για λογαριασμό της Παρτίζαν. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα δυο χρόνια.


Τη σεζόν 2023/24, ο ΛεΝτέι μέτρησε κατά μέσο όρο 10.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1 ασίστ με 41.2% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στη Αδριατική Λίγκα, ενώ είχε κατά μέσο όρο10.2 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ με 36.2% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε ξανά ο Νικολό Μέλι

Τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες έδιναν και... έπαιρναν πως ο Νικολό Μέλι βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Φενέρμπαχτσε! Η τουρκική ομάδα ήρθε να το επισημοποιήσει μέσω ανακοίνωσης της πως ο Ιταλός επιστρέφει στον σύλλογο μετά τη διετία 2017-2019 όπου είχε φορέσει για πρώτη φανέλα τη φανέλα της Φενέρ. Μόλις δυο μέρες μετά την αποχώρηση του από την Αρμάνι και την είδηση πως ο Έτορε Μεσίνα του ανακοίνωσε το τέλος μέσω... τηλεφωνήματος, ο Μέλι είναι έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του.

Την σεζόν 2023/24, ο Μέλι είχε κατά μέσο όρο 8.6 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ μέτρησε κατά μέσο όρο 7.3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ με 38.7% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.