Ο χειρότερος... επίλογος γράφτηκε για την Κροατία στον αγώνα με την Ιταλία! Αν και η "χρβάτσκα" κρατούσε την πολυπόθητη πρόκριση στους "16" στα "χέρια" της μέχρι το 90+8' με γκολ του Λούκα Μόντριτς, ο Τζακάνι σαν από... μηχανής Θεός έστειλε με φοβερό τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα και "πλήγωσε" τους Κροάτες ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το σοκ τεράστιο για την Κροατία, οι παίκτες; Απαρηγόρητοι! "Σκληρό και ανελέητο το ποδόσφαιρο κόντρα στην Ιταλία", δήλωσε ο Λούκα Μόντριτς που εμφανίστηκε εμφανώς απογοητευμένος σε δηλώσεις του μετά τη λήξη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28k0jzgxpap)

Euro 2024, Μόντριτς: "Το ποδόσφαιρο ήταν σκληρό κόντρα στην Κροατία"

Τι να πει κανείς για τον Λούκα Μόντριτς; Η "σημαία" της Κροατίας "λύγισε" μετά την σοκαριστική για αυτόν και την Κροατία ισοφάριση των Ιταλών στην εκπνοή. Μια ισοφάριση που φέρνει την Κροατία σε πολύ δυσμενή θέση και λίγο πολύ σημαίνει και το... αντίο στο Euro 2024 αφού χρειάζεται ένα θαύμα για να πάρει το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ και έναν "τρελό" συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28kgfnzev81)

Ο Μόντριτς που με το γκολ του κόντρα στην Ιταλία έγινε ο γηραιότερος σκόρερ σε τελική φάση Euro 2024, ήταν απαρηγόρητος μετά την ισοφάριση και όπως τόνισε το ποδόσφαιρο ήταν σκληρό και ανελέητο για την εθνική του ομάδα. Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο θεός του ποδοσφαίρου δεν είναι πάντα δίκαιος, ενώ χαρακτήρισε ως θλιβερή τη χθεσινή (24/060 ημέρα για το κρατικό έθνος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28jfwfzmv81)

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόντριτς:

"Το ποδόσφαιρο ήταν απόψε σκληρό και ανελέητο κόντρα στην Κροατία. Όπως και με την Αλβανία αν αναλογιστεί κάποιος ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια μας, δεχτήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές σου δίνει πολύ μεγάλη τύχη και άλλες πολύ μεγάλη θλίψη. Όπως είπα πριν, είναι άδικο.

Ο θεός του ποδοσφαίρου δεν είναι πάντα δίκαιος αλλά μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το πώς υπερασπιστήκαμε τα εθνικά χρώματά μας.

Αν ήταν το πιο άτυχο ματς στην καριέρα μου; Είναι δύσκολο να "κερδίσεις" το ματς απέναντι στην Τουρκία το 2008, ίσως όμως αυτό να το πλησιάζει. Σίγουρα αυτή είναι μία θλιβερή ημέρα για μας και για το κροατικό έθνος".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28k4c7epr4p)