Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ολλανδία όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει σηκώσει... μανίκια μαζί με το τεχνικό του τιμ και οι παίκτες προπονούνται εντατικά, σκληρά και έντονα, στοιχεία που έχει πάντα στις προπονήσεις του ο Αργεντινός τεχνικός. Η δεύτερη μέρα προετοιμασίας ωστόσο επιφύλασσε δυο απρόοπτα αφού αποχώρησαν με ενοχλήσεις τόσο ο Νίκλας Ελίασον όσο και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς.

Ελίασον και Λιούμπιτσιτς αποχώρησαν με ενοχλήσεις από την προπόνηση της ΑΕΚ

Συναγερμός... σήμανε στις τάξεις της ΑΕΚ μετά την αναγκαστική αποχώρηση λόγω ενοχλήσεων του Νίκλας Ελίασον και του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς από την σημερινή (25/06) πρωινή προπόνηση. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που αποχώρησε πρώτος καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε και ο Σουηδός εξτρέμ ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά από χτύπημα που δέχτηκε σε μία διεκδίκηση μπάλας.

Φυσικά, το ιατρικό τιμ των "κιτρινόμαυρων" έσπευσε να τους δώσει τις πρώτες βοήθειες και να αξιολογήσει την κατάσταση τους η οποία θα επανεκτιμάται καθημερινά προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις.

aek_eliason_trauamtismos_proetoimasia_ollandia
aek_proponhsh
aek_ollandia
aek_training
aek_prop
aek_paiktes