Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι "έλαμψε" με τις εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ και προσέφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι επιδόσεις του κάτω από τα γκολποστ δεν πέρασαν... απαρατήρητες στην Ευρώπη και δεν άργησαν να εμφανιστούν οι πρώτοι "μνηστήρες". Το όνομα του μπορεί να είχε συνδεθεί τόσο με την Ίντερ όσο και με την Πάρμα, η ομάδα όμως που έχει εκφράσει ουσιαστικό και επίσημο ενδιαφέρον είναι η Τζένοα που προσέγγισε τους Θεσσαλονικείς για την απόκτηση του.

Επίσημο ενδιαφέρον της Τζένοα στον ΠΑΟΚ για τον Κοτάρσκι

 Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό ο "δικέφαλος του βορρά" δεν προτίθεται να τον αφήσει έτσι... απλά. Ο Κροάτης γκολκίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους" έως το καλοκαίρι του 2028 ωστόσο οι ιταλικές "σειρήνες" σήμαναν για τα... καλά. Η αρχή έγινε από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο ο οποίος ανέφερε ότι ο Κοτάρσκι βρίσκεται πρώτος στη λίστα της Τζένοα η οποία έχει περισσότερες πιθανότητες για την απόκτηση του σε σχέση με τις Ίντερ και Πάρμα.



Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως η Τζένοα το πήγε ένα βήμα... παραπάνω καθώς προσέγγισε τον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του με μια αρχική πρόταση που είναι κάτω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον βασικό τους τερματοφύλακα για ένα τέτοιο ποσό και τα χρήματα που αξιώνουν για την περίπτωση του είναι πάνω των 10 εκατομμυρίων. 

Αξίζει να τονιστεί ότι στην Τζένοα "καίγονται" για τη θέση του τερματοφύλακα καθώς θα πουλήσουν τον Γιόσεπ Μαρτίνεθ στην Ίντερ. Ο Κοτάρσκι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 16 clean sheets σε συνολικά 53 εμφανίσεις πραγματοποιώντας ίσως την κορυφαία σεζόν της καριέρας του.