Θέλει να πρωταγωνιστήσει και δείχνει με μια ηχηρή μεταγραφή η Αναντολού Εφές! Η τουρκική ομάδα που έχει μεγάλες βλέψεις για την Euroleague τη σεζόν που ακολουθεί, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα έναν από τους πιο επιβλητικούς center της Ευρώπης, τον Βενσάν Πουαριέ ο οποίος αποχώρησε από την  Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τέσσερα χρόνια και το νέο βήμα στην καριέρα του θα τον βρει στην Τουρκία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αν και όλα έδειχναν πως ο Μπρούνο Καμπόκλο θα παραμείνει στην Παρτίζαν, εντέλει ο Βραζιλιάνος σέντερ αποχωρεί και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο αφού ο μάνατζερ του προχώρησε σδε σοβαρές καταγγελίες κάνοντας λόγο για παραβιάσεις όρων συμβολαίου από την σερβική ομάδα και καθυστερήσεις μισθών.


Euroleague, μεταγραφές: Παίκτης της Αναντολού Εφές για τρία χρόνια ο Πουαριέ

Τη φανέλα της Αναντολού Εφές θα φορά για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βενσάν Πουαριέ ο οποίος έπειτα από μια τετραετία στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλάζει κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του δίνοντας μια... γεύση από τις προθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν σε πρωτάθηλμα και Euroleague. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι ετήσιες αποδοχές του Γάλλου σέντερ "αγγίζουν" τα 2 εκατομμύρια ευρώ.



Τη σεζόν 2023/24, ο Πουαριέ μέτρησε κατά μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα8,2 πόντους και 5,3 ριμπάουντ σε 18:11 ανά αγώνα, ενώ στην Εuroleague είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους και 5,3 ριμπάουντ σε 18:21.

Αποχωρεί με σοβαρές καταγγελίες από την Παρτίζαν ο Καμπόκλο

fgfgΣε... σίριαλ μετατρέπεται η περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο στην Παρτίζαν. Αν και ο πρόεδρος της ομάδας έκανε λόγο για την παραμονή του Βραζιλιάνου σέντερ στην ομάδα εντέλει κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και μάλιστα ο παίκτης αποχωρεί με επεισοδιακό τρόπο αφού ο αντζέντης του, Ντάνιελ Χάζαν ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, ενώ προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες κατά των Σέρβων υποστηρίζοντας πως υπήρξαν παραβιάσεις στους όρους συμβολαίου του καθώς και καθυστερήσεις στους μισθούς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αντζέντης του:

"Ο παίκτης ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του. Είχε φύγει για να πάει στην εθνική του ομάδα. Έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις πριν αρχίσει η προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά και βάσει όρου στο συμβόλαιό του, η Παρτίζαν ήταν υποχρεωμένη να του το επιτρέψει», τόνισε και στη συνέχεια έκανε λόγο και για καθυστερήσεις μισθών. «Δύο μισθοί καθυστέρησαν να καταβληθούν. Προβλέπεται μια περίοδος 30 ημερών που μπορεί η ομάδα να αργήσει και εμείς μετά το πέρας της ζητήσαμε να πληρωθούμε εντός επτά ημερών. Κανένας όμως δεν μας απάντησε, ούτε και μας πλήρωσαν τελικά, οπότε στείλαμε αίτημα διακοπής συμβολαίου".

Για το αν υπάρχει περιθώριο να αλλάξει απόφαση ο Καμπόκλ, απάντησε πως: "Έχουμε ήδη αποφασίσει. Ο Μπρούνο δεν θα παίζει τη νέα σεζόν στην Παρτίζαν".