Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ένα πρόσωπο το οποίο θα απασχολήσει πολλούς "μνηστήρες" το φετινό καλοκαίρι και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα... κονταροχτυπηθούν για την περίπτωση του! Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει ενημερώσει τους Κινγκς πως δεν θέλει να συνεχίσει, ενώ μια από τις ομάδες που έχουν ακουστεί για την περίπτωση του είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR. Αν και οι "πράσινοι" αρχικά το είχαν διαψεύσει, ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "ΦΩΣ των Σπορ" και τον δημοσιογράφο Θέμη Σινάνογλου.

Η σειρά προτεραιωτήτων ωστόσο δεν άργησε να έρθει από τον μάνατζερ του ο οποίος ξεκαθάρισε πως πρώτα πρέπει να αποφανθεί το τι μέλλει γενέσθαι στο NBA, στη συνέχεια τον πρώτο λόγο θα έχει η τελευταία ομάδα του στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός και μετά οι άλλες ομάδες.

Euroleague, μεταγραφές: Ο μάνατζερ του Βεζένκοφ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR - NBA και Ολυμπιακός στο... τραπέζι

Ο Παναθηναϊκός αν και είχε διαψεύσει πως ενδιαφέρεται για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο μάνατζερ του παίκτη αποκάλυψε πως πράγματι κατά διαστήματα οι "πράσινοι" επικοινωνούσαν μαζί του τηλεφωνικά εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τον Βούλγαρο φόργουορντ. Ο Νίκος Λώτσος ξεκαθάρισε πως πρώτα απ' όλα πρέπει να φανεί αν θα συνεχίσει στο NBA, ενώ έδωσε ξεκάθαρη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό στην τελευταία του όπως τόνισε ομάδα στην Ευρώπη.

Παρ' όλα αυτά, άφησε... ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν σοβαρές συζητήσεις με άλλες ομάδες σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν τα πρώτα δυα σενάρια. Πλέον, μένεινα φανεί τι επιθυμεί η πλευρά του παίκτη καθώς και τα χρήματα που αξιώνει για να επιλέξει κάποια ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο μάνατζέρ του, Νίκος Λώτσος:

"Ο Παναθηναϊκός κατά διαστήματα έχει επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικά και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον αθλητή. Τους έχω πει όμως ότι και εγώ και ο Βεζένκοβ θέλουμε να δούμε πρώτα αν θα συνεχίσει στο NBA. Eφόσον δεν συνεχίσει εκεί, θα συζητήσουμε πρώτα με την τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό, δίνοντας του προτεραιότητα, και σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις τότε πιθανώς θα συζητήσουμε σοβαρά και με άλλες ομάδες".