Τα νεαρά "διαμάντια" των ακαδημιών του ΠΑΟΚ λάμπουν και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον της Ευρώπης! Ο Στέφανος Τζίμας μόλις στα 18 του χρόνια είναι έτοιμος να πάρει την πρώτη... toy γεύση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Γερμανία καθώς ο "δικέφαλος του βορρά" ήρθε σε συμφωνία για την Νυρεμβέργη που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία για δανεισμό που θα έχει διάρκεια ενός έτους. Ο Έλληνας φορ αναχωρεί άμεσα για Γερμανία προκειμένου να κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του με στόχο να πάρει παιχνίδια στα... πόδια του και χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ δίνει δανεικό τον Τζίμα στην Νυρεμβέργη - "Ζαλίζει" η ρήτρα του

Ο Στέφανος Τζίμας αποτελούσε διακαή πόθο της Νυρεμβέργης η οποία ακούσε έντονο... πρέσινγκ στον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον πείσει να της παραχωρήσει τον παίκτη. Ο "δικέφαλος του βορρά" μετά από αρκετές συζητήσεις εντέλει πείστηκε πως είναι μια σωστή επιλογή για τον νεαρό του παίκτη ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής, να πάρει παραστάσεις από διαφορετικό πρωτάθλημα και να εξελιχτεί ακόμα περισσότερο.

Ο 18χρονος που είναι ένας πολλά υποσχόμενος φορ έχει "γοητεύσει" αρκετά τον προπονητή της Νυρεμβέργης, Μίροσλαβ Κλόζε ο οποίος τον υπολογίζει και θέλει να τον εξελίξει, κάτι που θα έχει τη δυνατότητα να κάνει έως το καλοκαίρι του 2025, αφού η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών αφορά σε μονοετή δανεισμό. Η πλευρά του παίκτη επίσης δελεάστηκε με την πλευρά του εξωτερικού και ακόμα περισσότερο με το γεγονός πως θα μπορεί ο Τζίμας να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του,

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Τζίμας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2028, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς η οποία ανέρχεται στα 18+2 εκατομμύρια ευρώ για το 85% των δικαιωμάτων του. Τα 2 εκατομμύρια ευρώ αφορούν μπόνους. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει το 15% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς.