Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει μπει για τα... καλά στο μικροσκόπιο της Τζένοα και η ιταλική ομάδα επιθυμεί διακαώς να τον αποκτήσει. Το βασικό ζήτημα όμως είναι το οικονομικό. Η πρώτη... απόπειρα για τον Κροάτη τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ δεν έπιασε τόπο αφού οι "ασπρόμαυροι" απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση των 3 εκατομμυρίων ευρώ μιας και δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν με ποσό λιγότερο των 10 εκατομμυρίων ευρώ

"Όχι" του ΠΑΟΚ σε πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ της Τζένοα για Κοτάρσκι 

Η Τζένοα έχει ξεκινήσει το... μπάσιμο στον ΠΑΟΚ για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και έτσι πέρα από τα 3 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε στον ΠΑΟΚ, του πρότεινε να του δώσει και έναν παίκτη δανεικό ως "πακέτο" συμφωνίας. Ο "δικέφαλος του βορρά" ωστόσο ήταν κατηγορηματικός και δίχως να μπει σε περαιτέρω συζητήσεις απέρριψε την πρόταση των Ιταλών καθώς θεώρησε πως είναι αρκετά χαμηλή η πρόταση τους.

Πλέον, μένει να φανεί αν η Τζένοα σκοπεύει να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση ωστόσο θα πρέπει να ανεβάσει αρκετά το... κασέ της, αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Κοτάρσκι ο οποίος παίζει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας και αποτελεί βασικό στέλεχος της ενδεκάδας, για ένα ποσό κάτω των 10 εκατομμυρίων ευρώ.