Η εικόνα του Μπαρνάμπας Βάργκα να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο αναίσθητος μετά τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Σκωτίας σόκαρε τους πάντες στο Euro 2024. Η Ουγγαρία κατάφερε να επικρατήσει στον αγώνα τελικά, με ανθρώπους από το τεχνικό επιτελείο να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο.

Επίσκεψη από ανθρώπους της Ουγγαρίας για τον Μπαρνάμπας Βάργκα στο Euro 2024

Οι τελευταίες ημέρες για τον Μπαρνάμπας Βάργκα είναι σίγουρα διαφορετικές, με τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά το σοκαριστικό χτύπημα που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα της Σκωτίας στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2024.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27nkomt6xcp)
Ο άτυχος επιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως, δέχθηκε μία ευχάριστη έκπληξη από ανθρώπους της ομάδας που τον επισκέφθηκαν για να του δώσουν κουράγιο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Ρόσι και κάποια άτομα από το τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν δίπλα στον Βάργκα, ενώ από την πλευρά των συμπαικτών του εκείνος που έδωσε το παρών ήταν ο Έντρε Μπότκα.