Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού του, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Την ίδια ώρα οι ιταλικές "σειρήνες" συνεχίζονται με την Τζένοα να πιέζει για τον Κοτάρσκι, με τους Θεσσαλονικείς να αρνούνται.

Εσωτερική "μεταγραφή" για τον ΠΑΟΚ - Ανανέωσε ο Βιεϊρίνια

Είναι ένας από τους παίκτες που με τις κινήσεις του εντός αλλά και εκτός γηπέδου έχουν αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια απέδειξε περίτρανα πως αξίζει να είναι αρχηγός του "Δικεφάλου του Βορρά" και η ομάδα τον τίμησε με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ τα τελευταία επτά συνεχόμενα χρόνια μετά την μετακίνηση του από τη Βόλφσμπουργκ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ξανά με την ασπρόμαυρη φανέλα για τέσσερα έτη.

Η ανακοίνωση του "Δικεφάλου του Βορρά" για την ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια έγινε όπως έχουν συνηθίσει οι οπαδοί του ξανά με βίντεο, με την εμβληματική προσωπικότητα του συλλόγου να μένει στην ομάδα και να ζητάει κι άλλα... τρόπαια.



Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του Βιεϊρίνια

"Η σημαία στον ίστο της, για μία ακόμα σεζόν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30.06 του 2025.

Η εμπειρία του και οι ηγετικές του ικανότητες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας. Κι είναι πεινασμένος για ακόμα περισσότερες.

Ο The Leader έχει καταγράψει 330 συμμετοχές, σημειώνοντας 51 γκολ και δίνοντας 43 ασίστ, ενώ κατέχει διάφορα ρεκόρ, όπως αυτό του ξένου με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Δικεφάλου. Έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Ο αρχηγός θα είναι μαζί μας για μία ακόμα σεζόν."