Σε "ντέρμπι" αιωνίων φαίνεται πως εξελίσσεται η προεδρία της Super League, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε τη λίγκα για την υποψηφιότητα του για πρόεδρος, εκεί που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάννη Αλαφούζο στις αυριανές (26/06) εκλογές του συναιτερισμού.

Υποψήφιος για την προεδρία της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Μία εξέλιξη που αναμενόταν τις τελευταίες ημέρες με τον ισχυρό άνδρα της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ να διεκδικεί ξανά την προεδρία της Λίγκας, την οποία κατείχε από τον Ιούνιο του 2022 εώς τον Ιανουάριο του 2024 όταν είχε παραιτηθεί.

Σε αυτό το διάστημα ο συναιτερισμός πήγε ένα βήμα μπροστά με σπουδαίες συμφωνίες για όλα τα μέλη του και πρωτοβουλίες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που αναγέννησαν τη Λίγκα. Εφόσον εκλεχθεί ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα είναι η τρίτη του θητεία ως πρόεδρος της Λίγκας.

Απέναντι του ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρει τον Γιάννη Αλαφούζο που επίσης έχει δηλώσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League, ενώ υπάρχει ακόμη και τρίτος υποψήφιος, ο Αχιλλέας Μπέος που το πιθανότερο όμως είναι πως θα αποσυρθεί.

Θυμίζουμε πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου είναι προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη (26/06) στις 5 το απόγευμα.