Η Δανία ήταν αυτή που "χαμογέλασε" από το 0-0 με την Σερβία για την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Euro 2024.. Σε μια αναμέτρηση όπου το άγχος δεν άφησε τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα. Η "λευκή" ισοπαλία έδωσε την 2η θέση και την πρόκριση στους "Βίκινγκς" ενώ αποκλείστηκε η Σερβία.

Η Δανία ήταν πιο... ορεξάτη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ. Απείλησε στο 16', μετά από σέντρα του Μέλε κεφαλιά του Μπαχ η μπάλα άουτ.


Δεν μέτρησε το γκολ του Έρικσεν για την Δανία


Το γκολ ήρθε στο 23' από τον Έρικσεν, για την Δανία, με απευθείας χτύπημα κόρνερ. Βέβαια ακυρώθηκε για φάουλ στον τερματοφύλακα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d29ci42e08i1)
Ο Έρικσεν τα έκανε όλα για την Δανία, στο πρώτο 45λεπτο, με την κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία. Στο 39' μετά από έναν ωραίο συνδυασμό, η μπάλα έφτασε στον Βιντ, ο οποίος όμως αστόχησε να σκοράρει για την Δανία.

Ακυρώθηκε το τέρμα του Γιόβιτς για τη Σερβία

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο εκλέκτορας της Σερβίας, Ντράγκαν Στοίκοβιτς έριξε στην μάχη δύο βαριά χαρτιά, τους Γιόβιτς, Τάντιτς, για να τονώσει την επίθεση της ομάδας του.

Μάλιστα στο 55' ο Γιόβιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε ιδανικά και ο Βέστεργκααρντ την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ηταν όμως σε θέση οφσάιντ ο Γιόβιτς και το γκολ ακυρώθηκε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d29ctw95u2gh)

Στα επόμενα λεπτά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν άναρχα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, έγιναν ελάχιστες φάσεις κι έτσι έμεινε το 0-0.