Το Copa America μονοπωλεί το ενδιαφέρον της αθλητικής δράσης στην Αμερική ωστόσο σε συγκεκριμένες περιοχές των ΗΠΑ οι καιρικές συνθήκες είναι ανυπόφορες καθώς υπάρχει αρκετή ζέστη αλλά και υγρασία. Οι παίκτες δυσανασχετούν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως το αποκορύφωμα ήρθε από έναν βοηθό διαιτητή που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Περού με τον Καναδά και σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο σε όλους που βρίσκονταν στο γήπεδο και "πάγωσαν" όταν αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί.

Σοκ στο Copa America με βοηθό διαιτητή που κατέρρευσε στο Περού - Καναδάς

Ήταν λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο παιχνίδι μεταξύ του Περού με τον Καναδά στο Copa America όταν και το γήπεδο "πάγωσε". Σε μια φάση που οι παίκτες ήταν έτοιμοι να εκτελέσουν μια στημένη φάση, ο γκολκίπερ του Καναδά συνειδητοποίησε ότι κατέρρευσε ο ένας εκ των δυο βοηθών. Φυσικά, το ματς διακόπηκε αμέσως και μπήκαν γιατροί στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικό είναι πως τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι φίλαθλοι προσεύχονταν για να είναι όλα καλά, ενώ σιγή είχε απλωθεί σε όλο το γήπεδο. Όλοι ανακουφίστηκαν όταν και σηκώθηκε ο εν λόγω ρέφερι ο οποίος όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και φυσικά το εν λόγω περιστατικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d29o6frihuup)