Η Σλοβενία είναι από τις ομάδες που έχουν "κλέψει" τις εντυπώσεις με την μαχητικότητα της στον αγωνιστικό χώρο την οποία εξαργυρώνειμε τον καλύτερο τρόπο αφού μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από την Αγγλία προκρίθηκε στους "16" του Euro 2024 με απολογισμό τριών ισοπαλιών και σε συνδυασμό με το 0-0 στο Δανία - Σερβία στην δεύτερη συμμετοχή της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τα όνειρα δεν σταματούν για τους Σλοβένους από τους οποίους "έλαμψε" ο μέσος του Παναθηναϊκού, Τσέριν που αναδείχθηκε και MVP της πρόκρισης, ενώ ξεχώρισε και ο στράικερ του "τριφυλλιού", Σπόραρ ο οποίος είχε την τύχη να ανταλλάξει τη φανέλα του με έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης. Τον Χάρι Κέιν!

Euro 2024: Ο Σπόραρ ποζάρει χαμογελαστός με την φανέλα του Χάρι Κέιν

Η λήξη του αγώνα της Αγγλίας με την Σλοβενία σήμαινε και την ιστορική πρόκριση των Σλοβένων στους "16" του Euro 2024. Οι παίκτες έπλεαν όπως ήταν λογικό σε... πελάχη ευτυχίας μετά τον θρίαμβο τους και πανηγύριζαν έντονα την επιτυχία τους. Ο Σπόραρ πέρα από την πρόκριση της εθνικής του ομάδας είχε έναν ακόμη λόγο να... χαμογελά αφού μετά τη λήξη αντάλλαξε φανέλες με τον κορυφαίο φορ της Αγγλίας και ποδοσφαιρικό ίνδαλμα ουκ ολίγων, Χάρι Κέιν.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και κατά την αποχώρηση του έδειξε τη φανέλα του Κέιν στους εκπροσώπους Τύπου ποζάροντας γεμάτος χαμόγελο και υπερηφάνεια.