Ο Ερυθρός Αστέρας έχει σηκώσει... μανίκια ενόψει της νεάς αγωνιστικής περιόδου όπου θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Euroleague και το δείχνει έμπρακτα. Έχει ήδη αποκτήσει τους Αϊζέια Κάναν, Νίκολα Κάλινιτς και Ούρος Πλάβτσιτς, έχει ανανεώσει τα συμβόλαια των Μίλος Τεόντοσιτς και Μπράνκο Λάζιτς, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη. Ο λόγος για τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, Μάικ Ντάουμ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αναντολού Εφές και έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Euroleague: Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μάικ Ντάουμ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιθυμούσε την απόκτηση ενός τεσσαριού με καλό περιφερειακό σουτ και το βρήκε στο πρόσωπο του... Μάικ Ντάουμ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αν και ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Τορτότα στη συνέχεια έγινε... κάτοικος Τουρκίας για λογαριασμό της Αναντολού Εφές. Συνολικά αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, ενώ το career high του ήταν οι 20 πόντοι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Με τη φανέλα της Εφές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε κατά μέσο όρο 9.4 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο με 41.3% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague στην συμμετοχή του στο ροτέισον της τουρκικής ομάδας, ενώ στο πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής.